Mikä "purjelentokisat.fi"?

Vuonna 2015 lähdin perinteiseen tapaan mukaan SM-kisojen järjestelyihin, sillä kertaa Kauhavalle. Sijainnin vuoksi - joka ei ole Räyskälä (!) - mietin mihin laittaisin kisojen nettisivut. Siitä se ajatus sitten lähti.

Eli tämä www.purjelentokisat.fi  on perustettu vuosi sitten, ja sivuston päällimmäisenä tarkoituksena on tarjota paikka johon voidaan kerätä Suomessa vuosien varrella käytyjen purjelentokisojen tulokset. Toisena yhtä hyvänä tarkoituksena on tarjota paikka johon purjelentokisojen sivut voi laittaa, jos siis niille ei löydy parempaa paikkaa. Ja ehkäpä tällä tavalla purjelentokisat tavoittaisi myös niitä jotka ovat kiinnostuneita lajista, mutta eivät ole (vielä) mukana. Toivottavasti osoitteessa on voimaa, positiivista sellaista.

Sivusto on ihan yksityisesti perustettu, mutta se on tarkoitettu meille kaikille ilmailusta kiinnostuneille ja sitä voidaan jatkokehittää mihin suuntaan vain. Vain taivas on rajana! Tai siis...eihän taivaskaan ole rajana meille ilmailijoille  :-)

Eli mielellään otetaan vastaan lahjoituksia, purjelentokisojen tulosarkistoja, ideoita, kuvia, juttuja, linkkejä jne. jotta tämä sivusto saadaan pysymään elävänä.

Katja

Yhteystietoja

Purjelentokisat.fi:
Katja Soikkeli
katja@gliding.fi
0400 411 595

Huom, eri kisojen sivujen sisällöistä vastaa kyseisen kisan organisaatio, joiden yhteystiedot löytyvät kisojen omilta sivuilta.

Kuvat hashtagilla #purjelento

Instagram